Våra Partners

Genom vårt samarbete med de främsta leverantörerna inom sina respektive områden kan vi erbjuda marknadens bästa paket av lösningar till dig som jobbar med webbhandel / retail / fashion.

panagora

Panagora Room är ledande e-handelsexpert och leverantör av e-handelslösningar till retail / modebranschen med kunder som Acne, Hollywood, JLindeberg och Nudie Jeans m.fl. Som proffs på e-handel hjälper de sina kunder att inreda och presentera sin webbutik på ett säljande sätt. BeX® Online är integrerat mot Panagora’s Edge plattform och fungerar som komplett backoffice / affärsystem tilll webbutiken.
•  www.panagora.se

vaimo32

Vaimo/Icommerce är nordens ledande leverantör av Magento, marknadens hetaste och snabbast växande plattform för e-handel. Vi är Nordens enda Magento Gold Solution partner och experter på Magento på svenska. Vårt motto är e-handel när den är som bäst. Det betyder att vi jobbar stenhårt för att öka våra kunders försäljning på nätet. BeX® Online är integrerat mot Magento’s plattform och fungerar som komplett backoffice / affärsystem till webbutiken.

•    www.vaimo.se

Visa fler

klarna

Klarna erbjuder Sveriges kundvänligaste betalningssätt på nätet med Klarna Faktura och Klarna Konto. Nu finns finns även Klarna som betalsätt i BeX® Retail POS, vilket gör att kunderna kan få kredit och delbetalning direkt i kassan.

•    www.klarna.se

unifaun

Unifaun har sedan 1996 byggt upp en mycket omfattande erfarenhet av IT-lösningar inom informationslogistik som underlättar hanteringen av brev, paket och gods. Unifaun räknas idag som en av de främsta experterna på området i Norden. BeX® Online är integrerat mot Unifaun Online.

•    www.unifaun.se

spara kvittot
Med Sparakvittot har du alla kvitton i mobilen och de finns tillgängliga var som helst, när som helst. Att organisera dina kvitton har aldrig varit enklare.
Sparakvittot är en smart och miljövänlig tjänst som gör livet enkelt dig som konsument. I anslutna butiker får du kvittot direkt till din mobil. Du kan också fota papperskvitto i appen. Med allt på ett ställe får du en bättre överblick över din ekonomi.

www.sparakvittot.se

urb-it_logo_pos
urb-it är en tech start up som kopplar samman varumärkens webshoppar med lokala fysiska butiker. urb-it utökar onlineupplevelsen och gör det möjligt för butiker att erbjuda sina kunder att handla online och få sina varor och tjänster personligt överlämnade direkt eller vid vald tidpunkt, dit kunden själv vill. Ett nytt och bekvämt banbrytande sätt att shoppa på. urb-it arbetar idag med bland andra Best of Brands, Volvo, Gina Tricot, Waynes Coffee, Marc Jacobs och House of Dagmar.

www.urb-it.se

babs

Babs Paylink är Sveriges ledande leverantör av betalterminaler och betaltjänster. BeX® Retail POS har integration till deras nya EMV godkänd betalterminal.

•    www.babspaylink.se

point

Point Transaction Systems AB är den ledande leverantören av kortterminaler i Sverige och ingår i en internationell koncern som är representerad i hela Norden och Baltikum, BeX® Retail POS har integration till deras Xenta-terminal med chipläsning och pinkod.

•    www.point.se

postronic

Postronic är en komplett leverantör av butiksdataprodukter med bra service och snabba leveranser. Postronics touchskärmar med integrerad POS dator i flera modeller är en beprövad plattform till BeX® Retail POS.

•    www.postronic.se

Box Flat

Box Technologies, ett företag med nya idéer och nya lösningar. I över 20 år har Box Technologies levererat It-utrusning till Detaljhandeln – Restauranger – Sport-, Gym- Nöjesanläggningar etc. med fokus på att förbättra den operativa effektiviteten och kundupplevelsen.
Box Technologies kompetens ligger i att hjälpa företag att kommunicera och samarbeta med kunder effektivt och personligt med hjälp av mobila enheter, kiosker, POS-system, digital signage och tillhörande teknik.

•    www.boxtechnologies.se

NAV

Vi levererar affärsystem från Microsoft men utvecklar även vår egen produktfamilj BeX® i microsoftmiljö med bl.a. Microsoft.NET och Microsoft SQL Server. Perfect IT är Microsoft Certified Partner.

•    www.microsoft.se