Kundreaktioner

Våra kunder är framgångsrika inom sina områden

BeX®  stödjer handelsföretag som vill framåt, vare sig det är i den digitala eller fysiska världen,  i Sverige eller internationellt. Läs nedan vad några av våra kunder tycker om BeX®

Edblad
Hans har ordet:
Både jag och mina kollegor var imponerade över systemet. Ge en eloge till byggarna, känns som att de satt sig in i positionen av en normalkunnig användare och byggt ett begripligt logiskt system. Jag tyckte att vårt tidigare system var lättarbetat och begripligt men BeX är vassare! Jag har använt 5 olika system tidigare att jämföra med.babyshopMarcus har ordet:
BeX har gett vår verksamhet en mycket bra och stabil plattform som vi kan växa oss ännu starkare med, säger Marcus Tagesson, CEO på Babyshop.

Statistik, inköp och kostnadskontroll är bara några av de bitar som BeX dagligen ger oss ett bättre beslutsunderlag på. Teamet bakom BeX är lyhörda och det är aldrig långt till hjälp även om det ibland kan handla om individuella behov för just vår butik.

Det känns tryggt att fortsätta expandera i snabb takt med en partner som strävar åt samma håll!
jannewallmark-150x150Jan har ordet:
Ni har givit oss ett stort förtroende för Er kunskap och för BEX.Vi ser fram emot ett kostnadsbesparande och effektivt affärssystem under lång tid framöver.

Vi skulle aldrig bytt kassa/affärssystem så nära inpå årets viktigaste försäljningsperiod om vi tvivlade på Er.Systemet har efter 3 månader överträffat våra förväntningar

hollywoodMattias har ordet:
Hollywood byter kassa- och affärsystem från Deta till BeX® Online. -”Sedan vi bytte program till BeX® Online har det mesta blivit enklare och vi har skapat mycket tid att lägga på annat då systemet är anpassat efter våra behov” säger Mattias Grönlund, CEO.

Hollywood är en liten kedja på i nuläget 6 butiker och en webshop (hollywood.se). Vi finns i Göteborg, Stockholm och Västerås. Vi har kört programmet BEX från Perfect IT sedan 1 aug 2010. Vi bytte ut ett system som vi upplevde vara föråldrat med extremt dålig support. Vårt tidigare system hette Deta3000 och levererades av Hogia.

Vår upplevelse är att Perfect IT är bra på att lyssna och ta till sig förändringar och justeringar som man som kund behöver. Oftast går det mycket fort och enkelt att få igenom dessa.Sedan vi bytte program till BEX har det mesta blivit enklare och vi har skapat mycket tid att lägga på annat då systemet är anpassat efter våra behov. Dessutom sker en kontinuerlig utbyggnad som vi fått varit med om att påverka vilket hjälper otroligt mycket.

Vi kan absolut rekommendera BEX som en bra lösning på kassa/lager-system.
Art-ongArt har ordet:
Top Streetwear har en lång historia i textil och konfektionsbranschen men lanserade inte webbrörelsen förrän 2008. Några år därpå blev Topstreetwear.com en av Sveriges större nätbutiker för streetwear och hiphopkläder.

Vi har idag etablerad verksamhet i hela Norden med bolag i Sverige, Finland, Norge och Danmark och tar emot och levererar beställningar världen över.Vi upplever att BeX är ett användarvänligt affärssystem som underlättar för oss att göra kontroller och inköp för att bibehålla en hög standard och snabbt kunna anpassa oss efter skillnader länder emellan.

BeX ger oss en affärslösning som vi känner att vi kan växa med utan att riskera att tappa kvalitet. Affärssystemet är integrerat med vår e-handelsplattform och även kopplad till BeX Retail, som vi använder i våra butiker i Sverige och Finland, vilket gör det lätt för oss att följa utvecklingen och logistiken i dessa.Utöver egenskaperna som systemet har så är vi otroligt nöjda med anpassningarna som gjorts efter våra behov.BeX är oerhört flexibelt vilket skiljer dem från många andra leverantörer på marknaden.linkedin_perPer har ordet:
Vi driver ett litet företag med en mycket modern affärsplattform. Vi är beroende av leverantörer som ger stort värde för rimliga investeringar. Som liten aktör i expansion är det också viktigt att lätt kunna utöka antalet butiker med låga kostnader per butik.

Vi sökte en lokal och erfaren leverantör som byggt ett affärssystem med en modern kravspecifikation. Våra krav var bl.a. effektiv drift i molnet, administration online, enkel integration med webbhandel, bra rapporter och support.Vi fann PerfectIT med systemet Bex. Många företag har bra tekniska lösningar. Få har en organisation som fungerar och kan ge kunderna riktigt bra service.

PerfectIT är unikt i sitt slag. Det uppstår sällan problem och de som ändå uppstår löses snabbt och smidigt. Det är en fröjd att jobba med specialisterna på bolaget. Specialutveckling hanteras professionellt och dialogen med personalen visar att de kan Retail. Allt är möjligt både i tanke och handling.Vi kan varmt rekommendera företaget PerfectIT, produkten Bex Online och personerna som får allt att hända, säger Per Braun som är delägare och en av grundarna av Katarina & Vänner.Bestofbrands
Lars har ordet:
”Vi bytte till BeX framför allt för att det fungerade bra tillsammans med vår nya e-handelsplattform. Samtidigt bytte vi kassasystem i alla butiker till Bex och det har varit en tydlig uppgradering mot tidigare.

Vi på Best of Brands har en ganska komplicerad struktur med flera olika butikslager i olika storlekar samtidigt som vi är i behov av en avancerad kassalösning som kan klara av en stor kundklubb med olika bonusar och värdekuponger. Det ska erkännas att det varit en del inkörsproblem men BeX klarar allt vi vill göra. Vi hade också en önskan om att få ett bättre rapporteringssystem för att kunna effektivisera och analysera både inköp och försäljning på ett bättre sätt.

Vi har bara skrapat på ytan än så länge men redan nu underlättas vårt arbete avsevärt. Vi ser också en stor utveckling i hur vi ska kunna använda oss av BeX rapporter för att nå våra effektiviseringsmål i framtiden.En annan fördel med BeX är att de inte hunnit bli så stora än så länge. Det gör att man känner sig prioriterad och omhändertagen som kund.

Lars Rabenius
Vd – Best of Brands