Retailpic

BeX® Retail – intelligent butikssystem och kassaprogram för enkel och säker hantering

BeX Retail är ett modernt och nytänkande butikssystem & kassaprogram som klarar morgondagens krav på kommunikation och tjänster. BeX Retail butikssystem passar både en mindre butik, där en ointelligent kassaapparat inte räcker till, och större kedjor/företag med många butiker, e-handel, centrallager, orderhantering och så vidare.

BeX POS kassasystem installeras på en lokal PC eller MAC för säkerhet och hög tillgänglighet. Systemet har en enkel och säker hantering, logiskt utformade knappar och tydlig presentation av varor, betalning och kvitto. Kassorna kommunicerar automatiskt med backoffice via API/webservice. BeX POS har webbaserade funktioner för bland annat kundklubb, lageröversikt och värdebevis för omedelbar hantering och tillgänglighet.

BeX Online är ett backoffice i BeX kassasystem Retail som du når via inloggning på internet. Eftersom inget program behöver installeras i butik blir det enkelt, säkert och bekvämt för dig som användare.

Hög kapacitet och hjälpsamma funktioner till hands

BeX Retail butiksdatasystem klarar oändligt många kassor, butiker och lagerställen. All försäljning uppdateras kontinuerligt och lagras. Uppföljning av försäljning, betalningar och lager samt underhåll av artiklar, kunder, order hanterar du bekvämt från vilken dator som helst med internetuppkoppling. Alla ändringar synkroniseras med kassorna via internet.Med BeX Bonus och lojalitetsprogram gör du dina kunder trognare och ökar din försäljning. BeX Bonus och lojalitetsprogram kan även hantera e-handelsförsäljning och betalning genom att bonussaldot kontrolleras online. Kunden kan själv se innestående bonus och kan även betala med presentkort och tillgodokvitton i e-handelsbutiken. Butikspersonalen kan se kundens saldo och stämma av tillgodo direkt online mot backoffice. Läs även om Omnikanalsmöjligheter med BeX® Online.

Ladda ner produktblad: Bex Retail Produktblad och kontakta oss idag!
Tel: +46 (0)8 556 183 90
Mail: Info@perfectit.se