Bex® Online affärssystem och Panagora EDGE plattform för komplett
e-handelslösning

BeX Online affärssystem och Panagora EDGE e-handelsplattform erbjuder marknadens mest kompletta och effektiva totallösning för att sälja på webben och i butik.

BeX Online är alternativet för dig som vill köpa affärssystemet som en tjänst, och ha tillgång utan krav på krångliga programvaror. Ingen egen installation behövs då det är ett helt webbaserat affärssystem, och du betalar enbart för det du utnyttjar. Panagora är en svensk digitalbyrå som riktat in sig på e-handel och levererar kundfokuserade lösningar. De arbetar fram genomtänkta och eleganta resultat där strategi, teknik och design integreras. BeX Online och Panagora EDGE kompletterar varandra och bildar en helgjuten e-handelslösning till din verksamhet.

BeX® Online och Panagora EDGE ger dig:

  • Ett säljande webbutikskoncept med flexibla inredningar, erbjudanden, lojalitetsprogram och sökmöjligheter.
  • En effektiv artikel och orderadministration med fullständig kontroll och uppföljning.
  • Både affärssystem och e-handelsplattform är helt webbaserat vilket gör det enkelt och tillgängligt. Båda plattformarna är anpassade till att stödja och komplettera varandra, integrationen är effektiv och kompromisslös.

 

BeX Online och Panagora EDGE styrkor:

  • Allt artikelunderhåll sker i affärssystemet. Artiklar kan gruppera för uppföljning och sökning i systemet. Det kan vara varugrupper i flera nivåer, kategorier, kön, varumärke, kollektion och avdelningar. Förutom att tilldela grupper kan du fritt ange vilka andra grupper artikeln skall vara sökbar på i webbutiken. En artikel kanske tillhör varugruppen damjacka men ska också återfinnas under grupperna damkappor och dräkter. Dessutom kan du ange färger, storlekar och längder fritt samtidigt som du presenterar varje färg på modellen som en köpbar vara med bild och produkttest i webbutiken.
  • Information överförs i realtid. En order som beställs och betalas i webbutiken förs direkt över i affärssystemet för att plockas, packas och skickas. En kontroll utförs vid plockning för att säkerställa att allt kan skickas och betalningen dras från kort eller kreditbetalning. Om det skulle vara så att något inte kan levereras regleras det automatiskt via ditt ekonomisystem när betalningen dras på kundens kort eller kredit.
  • Samlad och alltid aktuell försäljningsdata. Inköp och uppföljning kan kontinuerligt göras mot den försäljning som sker. Vare sig det är i webbutiken, de fysiska butikerna eller direkt i affärssystemet. Detta kan utnyttjas för lojalitetsprogram och BI.
  • Samordning av flera system. Alla möjliga försäljningskanaler kan samordnas i samma webbaserade affärssystem; e-handel, butiksförsäljning, grossistförsäljning, mobil försäljning och mycket mer.

 

Bex® och Panagora EDGE gör försäljning enklare och effektivare

Läs mer om..

Panagora EDGE     BeX® Online     BeX® Retail POS     BeX® B2B

 

Kontakta oss idag för bästa möjliga lösning till din verksamhet!

Tel: +46 (0)8 556 183 90
Mail: info@perfectit.se