Perfect IT – erfarna och uppdaterade inom affärssystem

Vi har ny hemsida. Besök oss på http://bexonline.com

Vi är ett svenskt företag med över 30 års erfarenhet av affärssystem och installationer hos såväl stora internationella koncerner som mindre nystartade företag. Sedan 1995 har vi arbetat med det internationella affärssystemet Microsoft Dynamics NAV som vi har mycket goda erfarenheter av.

Behovet av webbaserade lösningar och integrationer har ökat. Vi har därför utvecklat vårt eget webbaserade affärssystem BeX Online med tilläggslösningar som BeX Retail kassasystem och BeX B2B webbportal för företagshandel.

Webbaserat affärssystem, butikssystem och certifierade kassasystem stödjer försäljning i alla kanaler

BeX Online är helt byggt på modern webbaserad teknik med webservice/API för kommunikation. Du kan därmed bygga ihop BeX Online affärssystem med andra webbaserade lösningar, som e-handel, logistiktjänster och CRM-tjänster, på ett säkert och tillförlitligt sätt. BeX Retail certifierade kassasystem är anpassat för både svenska och internationella verksamheter.

perfectit-logga-vitbg

Perfect IT står till tjänst från start och vidare

Perfect IT Sweden AB är återförsäljare av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och BeX. Vi har arbetat med affärssystem sedan 1994 och har en djup och bred kompetens inom verksamhetsstöd och administration. Luta dig mot oss, vi erbjuder:

  • Förstudier
  • Projektledning
  • Systeminstallation
  • Programanpassning
  • Rådgivning och stöd i redovisnings- och administrationsfrågor
  • Utbildning
  • Support

 

bexloggahogreupp

Perfect IT BeX AB presenterar webbaserade lösningar för handel och ekonomi

Programutveckling är navet i Perfect IT BeX AB som är specialiserat på webbaserade lösningar för handel- och ekonomistyrning under det egna varumärket BeX®. Avancerad konstruktion förenas med tillgänglighet och användarvänlighet i våra tjänster.

Våra produkter

  • BeX® B2B – Ordersystem för handel mellan företag

 

Vi erbjuder BeX som en tjänst inklusive hosting, support och underhåll. Självklart medföljer kontinuerligt de senaste tekniska uppdateringarna.

BeX produkter säljs genom partner. Är du intresserad av att bli återförsäljare? Välkommen att kontakta oss!

Tel: +46 (0)8 556 183 90
Mail: info@perfectit.se